Tietosuojasta

Estelina Oy

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Y-tunnus: 1605432-9

janeiredale.fi-verkkokauppa on Estelina Oy:n ylläpitämä jane iredale -tuotteiden verkkokauppa. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja ensisijaisesti voidaksemme tarjota sinulle mahdollisuuden asioida verkkokaupassamme sekä tilauksesi toimittamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen, maksujen perintään ja tilastollisiin tarkoituksiin. Kerättävät tiedot ovat nimi, sähköpostiosoite, postiosoite sekä kaupunki ja postinumero. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa puhelinnumero sekä ostohistoria asiakkuuden hallintaan ja hoitoon. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Tilatessasi jane iredale -tuotteita verkkokaupasta, käsittelemme tilaajan profiilin tietoja, tuotteen/tuotteiden lajitietoja ja määriä, ostohintaa, tilauspäivä- ja tilauksen tilatietoja sekä mahdollisia asiakaspalvelupyyntöjä. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi asiakaskyselyjen, esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttamiseksi, sekä markkinointitarkoituksiin mukaan lukien suoramarkkinointi, etämyynti ja markkinoinnin kohdentaminen lain sallimissa rajoissa tai suostumuksellasi.

Asiakas ylläpitää asiakastietojaan www.janeiredale.fi-verkkosivuilla tai asioimalla Estelina Oy:n asiakaspalvelun kautta. Asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan Estelina Oy:n työntekijät ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimen ja salasanan kautta. Emme luovuta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta. Asiakkaalla on oikeus pyytää omia kerättyjä asiakastietojaan nähtäväksi sekä poistettavaksi hallintajärjestelmästämme.

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojakäytäntöjämme. Emme välttämättä ilmoita muutoksista rekisteröidyille henkilökohtaisesti, ellei sitä vaadita pakottavassa lainsäädännössä. Tästä syystä kehotamme sinua ajoittain tarkastamaan tämän selosteen mahdollisten muutosten varalta.

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeää.