Tervetuloa www.janeiredale.fi verkkokauppaan.
Kirjaudu tai Rekisteröidy

Janen tarina

Jane's Story

Vuonna 1994 englantilainen Jane Iredale perusti Iredale Mineral Cosmetics -yhtiön

- yrityksen, joka toi kosmetiikkamarkkinoille ensimmäisenä maailmassa ihoa hoitavan mineraalimeikkisarjan.

Kaikki alkoi siitä, kun Jane lähti Lontoosta New Yorkiin ja alkoi tehdä töitä viihdealalla. Toimiessaan muun muassa tuottajana mallien ja näyttelijöiden kanssa elokuva- ja tv-tuotannoissa Jane huomasi pian, miten mallien ihot kärsivät usein voimakkaista kuvausmeikeistä. Tällöin tärkeintä oli vain meikin riittävä peittävyys sekä pitkäkestoisuus. Janen mukaan pahinta kuitenkin oli, että voimakkailla kuvausmeikeillä oli oma vaikutuksensa ongelma-ihoihin ja ongelmaihot taas uhkasivat mallien työuria ja heikensivät heidän itsetuntoaan.

Kunnes yhtenä aamuyönä 24 vuotta sitten kello kolmelta, Jane sai idean: ”Entä jos olisi olemassa meikkisarja, joka tekisi iholle hyvää?”

jane iredale -mineraalimeikkisarjan ensimmäinen tuote vuonna 1994 oli Amazing Base -irtopohja, joka on edelleen yksi sarjan suosituimmista. Jane on aina kokenut, että meikki on osa naisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hän halusikin tehdä siitä helposti saavutettavaa. Meikin piti olla helppo- ja monikäyttöistä, jotta jokainen voisi olla parhaimmillaan mahdollisimman lyhyessä ajassa. Muun muassa tästä syystä jane iredalen mineraalimeikkipohjat toimivat meikkipohjana, puuterina, peitevärinä, aurinkosuojana ja ihonhoitotuotteena, kaikki yhdessä paketissa.

Ensimmäisen tuotteen julkaisun aikoihin Jane aloitti toimistojen sekä tuotannon yksikön perustamisen Massachusettsin maaseudulle, jossa häntä (ja Cookie-koiraa) ympäröivät inspiroivat puutarhat ja luomumaatilat. Jane onkin kävellyt myöhemmin omassa puutarhassaan, syönyt marjoja suoraan pensaista, ja pohtinut sitten, miten saada raikas ja terveellinen tuntu myös tuotteisiin. Janen tavoite on, että meikin täytyy näyttää hyvältä, tuntua hyvältä sekä olla hyväksi iholle.

Tänä päivänä brändi tavoittaa ihmisiä kaikista ikäluokista ja kansallisuuksista yli 50 eri maassa.

"Meikki on parhaimmillaan silloin, kun se viimeisimpien trendien noudattamisen sijaan, korostaa naisen luonnollista kauneutta ja saa hänen persoonallisuutensa hehkumaan."

"It seems to that the possibilities are endless." Jane

Jane's Story2