Mineraalimeikkien käyttöopas

Amazing Base ja PurePressed Base -meikkipohjien levitys

Saamme mineraalimeikkipohjistamme erittäin harvoin valituksia. Puriste- ja irtopohjamme toimivat samaan aikaan meikkipohjana, peitevoiteena, aurinkosuojana sekä puuterina. Alle olemme kuitenkin keränneet koosteena vastauksineen niitä hankaluuksia, joita joskus olemme kuulleet asiakkaiden kohdanneen. Useimmiten monet aiheeseen liittyvät haasteet ratkeavat pienellä harjoittelulla, sillä perinteisen meikkituotteen vaihtaminen mineraalimeikkipohjaan voi joskus herättää epäluuloja ja täten vaatia hieman totuttelua.

Suosittelemme aina käyttämään tuotteille suunniteltuja siveltimiä. Suosituksen tarkoitus ei ole vain myydä tuotteita - ero on lopputuloksessa. Vaikka tuotesarjamme tunnettuus onkin luotu irtomaisen Amazing Base -mineraalipohjan ympärille, olemme sittemmin lanseeranneet myös sävyttävän päivävoiteen, anti-aging nestemäisen meikkipohjan, kiinteän puristepohjan sekä Full-Coverage BB-voiteen. Valitset vain itsellesi sopivimman!

 

“Liikaa kiiltoa”

Lisää meikkirutiiniisi pohjustustuote! Meiltä niitä löytyy muutama - Smooth Affair ja Smooth Affair for Oily Skin sekä Absence Oil Control Primer. Pohjustustuotteet auttavat liiallisen kiillon kontrolloinnissa ja helpottavat pohjan levittymistä tasaisesti ilman suurta vaivaa. Valitse meikkipohjatuotteeksi PurePressed -puristepohja, joka on hieman matampi kuin Amazing Base -irtopohja. Työstäessä mineraaleja kasvoille vähemmän on enemmän, sillä liiallinen määrä kerrallaan saattaa aiheuttaa yksittäisten mineraalien irtoamista toisistaan. Suosittelemme levittämään mineraalimme aina sivellen, pyörittely vain kiillottaa mineraaleja eivätkä ne asetu tällöin limittäin lomittain iholle. (Tällöin peittokyky ja mineraalien luoma luonnollinen hehku eivät välttämättä ole optimaalisella tasolla.) Levitä mineraalimeikkipohja iholle aloittamalla ohuella kerroksella ja sivellen alasuuntaisin vedoin oikealla siveltimellä. Lisää kerroksia kunnes olet saavuttanut halutun peiton ja lopputuloksen. Estääksesi ihon kiiltelyn päivän edetessä, taputtele kasvoille (tai esim. vain t-alueelle) mattatuotetta. Voit valita irtomaisen Amazing Maten tai puristeista PureMaten ja BeyondMaten väliltä. Viimeistelytuotteemme eivät kerrostu vaan jättävät kauniin mattapinnan ja näyttävät luonnolliselta.

 

“Juonteet ja huokoset korostuvat”

Levitä kasvoille tasoittava ja huokosia häivyttävä Smooth Affair tai Absence -pohjustustuote ennen meikkipohjaa. Levitä meikkipohja sille suunnitellulla siveltimellä. Suihkuta kasvoille kosteussuihketta, jonka voit jättää joko imeytymään itsekseen tai taputella kasvoille hellästi. Vinkkinä, voit myös sekoittaa pienen määrän irtopohjaamme kosteusvoiteeseen ja luoda oman voidemaisen meikkipohjasi! Levitä se sormin tai Flocked Sponge -meikkisienellä. Jos koet, että ”kuivat mineraalipohjat”, eli puriste- tai irtopohjamme, korostavat juonteita silmien ympärillä, voit kostuttaa vanulappua kosteussuihkeella ja painaa lappua kevyesti ongelma-alueelle. Myös kevyt kosteusvoide toimii, taputtele hyvin pieni määrä meikin päälle. Kosteusvoiteen lisääminen mineraalin päälle on ihan ok!

 

“Lopputulos näyttää epätasaiselta ja läikikkäältä”

Tällainen ongelma johtuu useimmiten meikin alle levitetystä kosteusvoiteesta. Todennäköisesti kosteusvoide ei ole ehtinyt imeytymään kokonaan ihoon tai se on jäänyt vain ihon pinnalle. Yksinkertainen ratkaisu tälle on odottaa kosteusvoiteen imeytymistä pari minuuttia ennen meikkipohjan levittämistä tai taputella ylimääräinen voide pois iholta kasvopaperiin. BeautyPrep Moisturizer on päivävoide, joka on suunniteltu ideaaliksi pohjaksi jane iredale -meikkipohjien alle. Yksi vaihtoehto on myös kokeilla kosteussuihkettamme rasvaisuuteen taipuvalle iholle varsinaisen kosteusvoiteen sijaan. Suosittelemme myös välttämään tuhteja kasvoöljyjä puriste- tai irtopohjien alla - kevyt kuivaöljy tai vastaava on useimmiten ok. Huomaat sopivuuden joskus parhaiten kokeilemalla.

Joskus epätasaisuutta voi esiintyä myös jos mineraalimeikkipohja levitetään meikkisienellä, joka ei ”liiku” iholla kunnolla. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan lateksittoman Flocked Sponge -samettisienen. Oma ”flokkisienemme” on ainoa meikkisieni, jonka olemme todenneet levittävän mineraalit vaivattomasti, ja joka ei ”raahaa” mineraaleja kasvoilla. PurePressed -puristemeikkipohjan täyttöpakkauksessa oleva pieni sieni on tarkoitettu vain mahdolliseen meikin korjailuun.

 

“Sävy on väärä”

Todennäköisesti sävy on valittu vääränlaisessa valossa. Paras tapa on testata sävyjä luonnonvalossa kasvojen leukalinjaan. Oikean sävyn ei pitäisi erottua iholta lainkaan. Helpoin tapa aloittaa, on kokeilla Natural ja Amber -sävyjä. Kummatkin sävyt ovat tummuusasteeltaan samoja (sopivia vaaleasta keskivaalealle iholle), mutta Naturalilla pohjasävyt ovat kylmän vaaleanpunaiset ja Amberilla lämpimän kellertävät. Näistä vaihtoehdoista voidaan todeta tarvitseeko sävy olla tummempi tai vaaleampi, sekä millainen pohjasävy imartelee ihoa parhaiten.