Ei eläinkokeille

Cruelty free

 

Eläinkokeettomuuslupaus

 

jane iredale -kosmetiikkabrändi on sertifioitu eläinkokeettomaksi sekä Leaping Bunny:n että PETA:n toimesta. jane iredale on vapaaehtoisesti sitoutunut eläinkokeettomuuteen jokaisessa tuotannon ja tuotekehittelyn vaiheessa. Eläinkokeettomuus on ollut alusta asti yksi jane iredale -brändin kivijaloista ja me uskomme sen olevan myös tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa lähestymistavassamme vastuullisen ja terveellisen kauneuden luomisessa.

 

Myötätuntoa eläimille

 

Olemme eläinystävällinen kosmetiikka- ja ihonhoitobrändi ja uskomme tuote- ja raaka-ainetestauksen eläimillä olevan sekä julmaa että turhaa. Sitoumuksemme eläinkokeettomuuteen tarkoittaa myös, ettemme salli kolmansien osapuolten eläinkokeita tuotteiden rekisteröintitarkoituksessa. Emme myöskään myy tuotteitamme markkinoille, joissa eläinkokeita vaaditaan. 

 

Leaping Bunny


Suloinen ”loikkaava pupu”, eli Leaping Bunny -logo, jonka voit nähdä jokaisessa jane iredale -tuotteessa, on 100 %:n cruelty-free-takuusi. Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC) on kahdeksan kansainvälisen eläinsuojeluryhmän kunnioitettu liitto, jotka yhdessä loivat vapaaehtoisen sitoumuksen, johon yritykset voivat liittyä - Corporate Standard of Compassion for Animals.

Lue lisää www.leapingbunny.org.


PETA


jane iredale -sarja on myös PETA:n sertifioima. People for the Ethical Treatment of Animals on Yhdysvalloissa laajimmin tunnustettu eläinsuojelujärjestö. Kannamme PETA:n logoa ylpeästi tuotteittemme kyljissä. jane iredale -sarja löytyy myös PETA:n cruelty-free ostosoppaasta.

Lue lisää www.caringconsumer.com 

 

Animalia

 

Animalia on eläinten oikeuksia edistävä kansalais- ja asiantuntijajärjestö. jane iredale -tuotteet löytyvät Eläinsuojeluliitto Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta. 

Lue lisää www.animalia.fi