Siveltimien desinfiointisuihke

Siveltimien desinfiointisuihke

23,95 €

Tuotenumero: 10701
Yksikkö: kpl
Määrä:   kpl Lisää ostoskoriin


Botanical Brush Cleaner™ saa meikkisiveltimesi toimimaan vieläkin paremmin ja pidentää niiden käyttöikää.

Irrottaa tehokkaasti siveltimiin kertyneen lian, meikin, rasvan ja öljyn. Ihanteellinen luonnon- ja synteettisestä karvasta valmistettujen siveltimien puhdistamiseen, silloin kun ei ole aikaa vesipesulle.

Ei sisällä yhtään sellaista ainesosaa, joka voisi ärsyttää ihoa tai lyhentää siveltimen käyttöikää. Sisältää nopeasti kuivuvaa alkoholia ja taikapähkinää sekä greippiöljyä ja merileväuutetta. Ainesosilla on antibakteerinen vaikutus, ja lisäksi ne hoitavat siveltimen karvaa.

Koostumus on vegaaninen ja gluteeniton.

Ainekset SD Alcohol 39-C, Witch Hazel Extract, Grapefruit Peel Oil, Grapefruit Seed Extract, Carrageenan Extract.,

Sd Alcohol 39-C, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract.


Samanlaiset tuotteet

24,75 €

Tämä uusittu ruusukultainen sivellin on muotoiltu sopimaan luomivakoon, jotta luomivärin häivyttäminen onnistuisi täydellisesti. Muodoltaan pienen Dome -siveltimen kaltainen, suippokärkinen sivellin.

Katso lisää

Crease Brush

37,55 €

Pieni, tasapäinen ja tiivis pyöreä taklonista valmistettu sivellin sopii nestemäisen, geelimäisen ja voidemaisen tuotteen tarkkaan häivytykseen ja levitykseen.

Katso lisää

Sculpting Brush