Puhdistuskäsine Magic Mitt®

Puhdistuskäsine Magic Mitt®

21,10 €

Tuotenumero: 10606
Yksikkö: kpl
Määrä:   kpl Lisää ostoskoriin


Magic Mitt -puhdistuskäsine poistaa meikin nopeasti ja tehokkaasti ilman puhdistusainetta vain veden voimalla. Huomaa uudistettu pakkaus!

Tämä puhdistustapa on todella ihoystävällinen, sillä se ei muuta ihon luonnollista ja suojaavaa pH-tasapainoa. Ihon happamuuden ollessa normaali se suojaa ihoa sitä vastaan hyökkääviltä, haitallisilta bakteereilta. Ihosi kiittää!

- Valmistettu uuden teknologian mikrokuiduista, jotka ovat ohuempia kuin ihmisen hiukset. Kostean kintaan kuidut rikkovat meikissä olevan öljyn pintajännityksen samalla kun kinnas kevyesti kuorii ihoa. Lämpimän veden ja mikrokuitujen yhdistelmä muuttaa meikin koostumuksen emulsiomaiseksi, joka pyyhkiytyy helposti kintaan mukana pois. Kinnas puhdistaa jopa ripsivärin ja kestopunan.

- Tämän lisäksi Magic Mitt® -puhdistuskäsineen käyttö säästää sinun aikaasi sekä luontoa, sillä tarvitset puhdistukseen vain vettä ja voit käyttää kinnasta aina uudelleen ja uudelleen.

Käyttöohje:

Kastele Magic Mitt® lämpimässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja aseta kinnas käteesi. Hiero kintaalla hellästi kasvoja kuin käyttäisit puhdistusliinaa. Viimeistele puhdistus kintaan puhtaalla puolella.

Pesuohje:

Pese kinnasta lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla kunnes meikkiä ei enää irtoa. Huuhtele huolellisesti ja aseta kuivumaan ilmavasti. Älä säilö kinnasta paikkaan, jossa se ei pääse kuivumaan täysin. Kun kinnas kuivuu kunnolla ja se on puhdistettu huolellisesti, se ei toimi kasvualustana bakteereille tai homeille.

Ainekset

Kudottua mikrokuitua.


Samanlaiset tuotteet

41,60 €

Luomutuote ihosi hyvinvointiin. BeautyPrep™ -tuotteilla optimoit mineraalimeikkiemme hyödyt, saaden meikin levittymään pehmeästi sekä kestämään pidempään.

Katso lisää

BeautyPrep™ kasvovesi

49,70 €

Raikas kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. BeautyPrep™ -tuotteilla optimoit mineraalimeikkiemme hyödyt, saaden meikin levittymään pehmeästi sekä kestämään pidempään.

Katso lisää

BeautyPrep™ kosteusvoide