Mystikol® rajausväri

Mystikol® rajausväri

43,80 €

Tuotenumero: 148
Yksikkö: kpl

Parametrit


* väri

Lisää ostoskoriin

Luo seksikäs look suosituilla Mystikol -rajausväreillä! Uljaan kaunis pullo pitää sisällään siveltimen, jolla saat vaivattomasti joko tarkan rajauksen, tai pehmeän smoky eye-lookin. Ainutlaatuinen jauhe-/voidekoostumus takaa kestävän ja kauniin jäljen.

- Vettähylkivä jauhe-/voidekoostumus helppoon sekä kestävään rajaukseen ja smoky eye-lookiin muutamassa sekunnissa.

- Pullon korkkiin on piilotettu juuri oikean kokoinen sivellin, jolla saat mieleisesi rajauksen vaivatta.

- Teepä rajauksen, tai sivelet sävyä koko luomelle, tuote levittyy helposti ja pysyy suttaamatta.

Vaikuttavat raaka-aineet:

Kookosglyseriinit

  • Auttaa tuotteen helppoon levitykseen sekä kiinnittyvyyteen.

Dippaa sivellintä sävyssä ja rajaa silmät. Tuote on kiinteänoloista sellaisenaan, sävy pehmenee siveltimellä työstäessä. Tällä voit luoda myös upean sumuisen smoky eyen levittämällä tuotetta koko liikkuvalle luomelle ja häivyttämällä huolellisesti. Tuotetta voi työstää ja häivyttää luomella, jonka jälkeen sävy "kiinnittyy" kuten kuiva rajausväri. Voit käyttää tuotetta yksinään tai pohjustaa luomet koko päivän kestävään lookkiin!

Paino 1.75 g. Synteettinen sivellin.

Kaikki sävyt vegaanisia ja gluteenittomia.

Ainekset Isododecane, Cocoglycerides, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Polyisobutene, Ozokerite, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate. May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742) Isododecane, ,

Isododecane, Cocoglycerides, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Polyisobutene, Ozokerite, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate
May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742)
Samanlaiset tuotteet

46,00 €

Olemme yhdistäneet samaan tuotteeseen kolme keskenään harmonista sävyä, joita voit yhdistellä ja sekoittaa toisiinsa, niin että sinulla on aina kuhunkin tilanteeseen ja asuun sopiva silmämeikki.

Katso lisää

PurePressed® Kolmoisluomiväri

85,40 €

Elegantin pehmeästä rohkeisiin silmämeikkeihin, makusi mukaan. Pehmeästi levittyvät luomivärit pysyvät hyvin luomella. Käytä sävyjä yksin tai yhdistellen samasta pakkauksesta, aamusta iltaan sopivaksi.

Katso lisää

Eye Shadow -luomiväripaletit

32,45 €

Ohut kärki tarkkaan muotoiluun sekä kierreharja viimeistelyyn. Suunniteltu hiuksenhienoon jälkeen. Pysyvä, vedenkestävä jälki.

Katso lisää

Kulmien muotoilukynä