Kosteussuihke D₂O™

Kosteussuihke D₂O™

37,00 €

Tuotenumero: 10810
Yksikkö: kpl
Määrä:   kpl Lisää ostoskoriin


Ihastu kosteussuihkeiden raikkaisiin, puhtaisiin tuoksuihin ja huomaa miten ne vaikuttavat ihosi hyvinvointiin.

D2O -kosteussuihke perustuu Ylang Ylangin voimaan.

- Kosteuttaa tehokkaasti saaden ihosi näyttämään sileämmältä.

- Rauhoittavaa ja suojaa ihoa.

- Ylang Ylang -tuoksu.

- Kiinnittää mineraalit.

- Kokeile suihkuttaa kosteussuihketta luomivärisiveltimeen ja levittää luomiväri kosteana. Luomivärisi muuttuu rajausväriksi!

Vaikuttavat raaka-aineet:

- Ylang Ylang kukkauute sekä aromaattinen öljy.

- Kamomillan kukkauute.

Toimii erityisen hyvin ihon laseroinnin jälkeen.

Kosteussuihkeemme ovat ECOCERT-sertifioituja! ECOCERT on yksi maailman arvostetuimpia luonnontuotteiden sekä orgaanisten tuotteiden sertifiointeja. ECOCERT on ollut ensimmäisenä luomassa luonnon- sekä orgaanisen kosmetiikan standardeja. ECOCERT pyrkii edistämään uusiutuvien, orgaanisesti viljeltyjen raaka-aineiden käyttöä, sekä valmistamaan tuotteet niin, että valmistus on turvallista niin luonnolle kuin ihmisillekin. ECOCERT-sertifiointi edellyttää vaativia ECOCERT standardeja. Tuotteen on oltava vähintään 95%:sti orgaanisia, sekä vähintään 5-10% raaka-aineista on oltava luomua. Uudet suihkeemme ovat ansainneet ECOCERT-sertifioinnin, ja jopa ylittäneet vaatimukset - ne ovat 100%:sti orgaanisia, sekä 30%luomua. Suihkeissamme käytetty alkoholi on 100% luomua, raaka-aineena sokeriruoko. Tuotteessa sitä on käytetty äärimmäisen vähän, vain 0.025%, se määrä on riittävä orgaanisten raaka-aineiden säilymiseen. Näin pieni määrä ei aiheuta ihon kuivumista eikä ärtymistä, tämä yhdistetään usein vehnästä tai muista viljoista valmistettuun alkoholiin. Sokeriruokopohjainen alkoholi sopii myös kaikille ihotyypeille.

Vegaaninen ja gluteeniton koostumus.

90 ml

Ainekset Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Laminaria Digitata (Algae) Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary,

Ingredients/Ingrédients: Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Laminaria Digitata (Algae) Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Alcohol**.

*Ingredient From Organic Farming
** Made Using Organic Ingredients
100% of the total ingredients are from natural origin
27.8% of the total ingredients are from Organic Farming
Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com


Samanlaiset tuotteet

39,80 €

Erilainen kuin mikään aikaisemmin käyttämäsi valokynä! Ainutlaatuiset raaka-aineet luovat kasvoille kauniin pehmeäpiirtoefektin samalla peittäen.

Katso lisää

Active Light® valokynät