Foundation Brush

Foundation Brush

56,95 €

Tuotenumero: 18015-1
Yksikkö: kpl
Määrä:   kpl Lisää ostoskoriin


Pyöristetty, synteettinen sivellin. Suunniteltu voidemaisten tuotteiden levitykseen, etenkin meikkipohjille. Kokeile myös In Touch Cream Blush -voidemaisten poskipunien levitykseen.

Pyöristetty, synteettinen sivellin, valmistettu laadukkaasta taklonista (nailon). Suunniteltu voidemaisten tuotteiden levitykseen. Mahdollistaa tasaisen levityksen. Tällä siveltimellä pääset työskentelemään vaikeillakin alueilla, kuten nenän ympäristössä sekä silmien ulkonurkissa. Käytä myös Absence -pohjustustuotteen levitykseen alueille missä tarvitaan rasvaisuuden kontrollointia.

Uusittu Rose Gold -malli on saanut upean ruusukultaisen ulkomuodon. Sivellin on suunniteltu entistä parempaan lopputulokseen ja peittokykyyn.

Ainekset Taklon nylon,

Rose Gold: Taklon nylon


Samanlaiset tuotteet

50,90 €

Hellävarainen, isokokoinen sivellin mineraalipohjien levitykseen, suosittelemme myös Powder-Me SPF30:n levittämiseen isoille alueille.

Katso lisää

Kabuki Brush

50,90 €

Tämä uniikki, ylellinen sivellin on täydellinen työväline luomien pohjustukseen sekä laajojen alueiden häivytykseen.

Katso lisää

Large Shader Brush

37,55 €

Pieni, tasapäinen ja tiivis pyöreä taklonista valmistettu sivellin sopii nestemäisen, geelimäisen ja voidemaisen tuotteen tarkkaan häivytykseen ja levitykseen.

Katso lisää

Sculpting Brush